Dagens planer!

Just nu sitter vi i datasalen, hmm. Men dagsens planer lyder;
Efter skolan, (funderar faktiskt på att skita i Livskunskapen för en viss persons skull) Nej man seriöst så orkar jag inte sluta klcokan 2?! Hallå, take it easy... Det är ju fredag liksom? Men jag ska köpa massor av saker senare. Allt som jag ska köpa får inte plats att skriva ner på flera papper ens ;)
Pengar är ju till för att användas, såklart!

Observera nazi läraren!


Right now

Visst ser jag liten ut, :p
 

Förvånande


Coola naglar!



¨


Jag tycker det här är sant


Helgen

Hej allihopa!
Min helg har varit fantastisk Fredag till lördag nere på stan, och sov hos henne lördag till söndag.
Men man måste ju ändå få säga att Bounce i globen idag var helt sjukt amazing! Jag finner inga ord, shit asså!
Ni som inte var där missade något helt unikt. Ps Fredrik Benke Rydman är snygg.

Ni som inte är hundra procent på att ni vet vilka dem är, så kanske ni kommer ihåg Hyllningsdansen på plattan till Michael jackson i sommras!


Laddar jag upp det jag har filmat imorgon!


Detta är riktig underhållning

Lite kort om Amanda Lepore:
Hon är transsexuell och föddes som en man vid namn Armand. 
Är artist och driver Amerikas populäraste nattklubb

Dagens fråga!

Efter jag slutat kom Meia baby! Haha hon frågade typ linkan, Robin och Alfred om cigg. Som svar fick hon:
"Var inte så jävla dryg" och
"Du skulle fått om vi hade"  Hahaha!
Äventyr senare på stan, mer än säger jag inte, haha. Fick med mig hem nya fina extencions och lite annat småskit. Sen till dagens fråga, just idag ändrades lagen för stöld och snatteri. Tidigare var gränsen vid 700-800kr. Nu har den hammnat vid låga 500...


Come back

Detta är helt öppet och kommer direkt från mitt hjärta.
Jag var ju uppe i fjällen med några kompisar och kusiner för ett tag sedan. På kvällana brukade vi gå ut sitta vid basan elle kanske ibland spinga runt och vara allmänt galna. Självklat var vi ju inte ensamma på hotellet. Utan det va många i vå ålder. Speciellt plötsligt började vi att umgås med ett gäng killar som kanske bara va något år äldre än oss. Jätte schysta och sjukt roliga. Jag fick väldigt bra kontakt med en kille. Han va verkligen jätte söt och super snäll. Men visst blev jag kär! Eftesom ingen brydde eller tänkte på att det skulle komma en dag då vi alla skulle hem. Tog ingen namn, msn eller nummer. Vi levde bara för stunden. Men en tidig morgon dagen vi skulle hem, kom vi på det. Jag fick panik, typ en kvat innan vi skulle dra. Vi delade upp oss och sökte på hotellet överallt för att hitta någon av dom. Ingen kontakt.

Orka inte berätta mer, det är hemskt.
Enda sedan vi åkte däifån, snart ett halvår sedan. Har jag tänkt på dig, kanske får jag aldrig me täffa dig. Vem vet. Men jag älskar nog dig endå.

 om någon har något tips hur jag ska ta mig till väga för att finna denna person, snälla tveka inte att berätta.


Drar ut


Fantastisk


Sweet Saturday

Alla sötungar, idag har det varit fantastiskt. Blev en hel del shopping, bland annant skor! Träffade några kompisar sen drog vi ut. Imorgon blir det samma då ska jag att köpa denna söta;
Laddar upp bilderna imorgon!
Love ;)

Filippa ♥ Kristian Anttila




Känner ni igen ansiktet? 1990


Kid of Tomorrow

Kära läsare, sånna hära sköna fredagskvällar kan man ju aldrig få för många av! Har sett filmen [REC] med tjejorna. Sheit jag och Anna typ pissa på oss. Den sjukt äckliga blodiga rabies tanten blev slagen i fejjan med en spade, we like! Men se den iaf!
   Just starx ska jag ta ett bad och resa ut lite kläder, haha. Nej men det som inte stannar skickas ut på blocket eller tradera. Smart, och så tjänar man ju lite stålar på samma gång.
Imorgon ska jag träffa en kompis och göra något, om några andra vill joina? ;) Planerar att köpa en jeansjacka och bikini...


Transforme!

Aaw ;)



Short massage

Äntligen tillbaka! Finns abslout ingenting att säga om idag. Men helgen kommer bli perfect. Duktiga jag har lyckats samla ihop hela 2000 kronor, och det förklarar ju allt.

Ciao


A pice of the moment



Något nytt, något roligt, by Karl Lagerfeldt





Hittade precis ett inlägg från blogg.se. Jag är själv ett väldigt stort fan av Karl Lagerfeldt så detta är ju väldigt spännande! Även fast det är cola light spelar det ingen roll, kommer absolut köpa endå. Kanske man skulle kunna skapa något fint av flaskorna efteråt. Ja det väntar ju att se, dom beräknas iallafall att släppas den 24:e april!


Tonight's gonna be a good night

Hej allihopa! Nu är jag hemma hos en kompis, och nu ska vi dra ut ett tag. Lite små shopping hinner man väl alltid med. Fast vaknade typ vid 2 så det blev jävligt segt, haha. Updaterar kanske senare. Have it good, but we have it best. Ciao!

FYFAN VILKA FULA GARDINER HON HAR, HAHA!




Bye bye IQ

Haha jag råkade precis trycka ner en gaffel i brödrosten, ja då gick all el i lägenheten.
Åh juste i dag är det väl två olika saker som ska firas, det främsta är ju att det är exat en månad tills Lady the one and only GaGa kommer hit! Wow, jag är så jävla glad. Och förövrigt fyller denna blondin år, grattis!


Tragiskt

Hittade Precis en video SOM verkligen Fick MIG Att grata. Den handlar OM en anorektisk kvinna SOM vägde Mindre Än 30 kilo. Skulle Vara BH AV ER OM NI Kunde uppmärksamma This video OCH fa Personer Att inse HUR svart DET egentligen Känner jag mig sminkad Att Leva SOM anorektisk. Titta in Hela videon OCH Lamna gärna en Kommentar. Ciao!

12:29


Överseriösa människor!

Ja det finns ju vissa människor som inte tål *host* provication. Ibland undrar man hur mycket ni tar allt som händer på internet seriöst. Jag kan sitta här och skriva hur mycket skit som helst, utan att det är sant. Endå är ni intresserade, och läser dagligen. Det är en person som typ stör sig på mig just nu, och det roliga är att hon läser mig blogg dagligen. Jag tycker absolut inte att man ska skriva skit om personer som man inte ens känner längre, eller som man inte är vän med.
Hihi, men visst är det svårt att låta endå bli Clara? ;)

PS detta är ett privat inlägg så det är inte menat till någon av er! :)

"Working"

Har precis klickat hem en ny väska, inte vilken som helst. Utan en äkta LV. Är jättenöjd. Kan inte fatta hur billigt den kostade bara 599. Annars om du köper dom i tillexempel PUB gallerian går dom på kanske 7000 minst.
Men nu ska jag göra ett litet arbete för tv4 från datorn som jag självklart får betalt för. Det är någonting om svenska tonåringars användning av internet, blah blah blah...

 

Ciao bitches ;)


Det blir en tidig kväll!

Nu ska jag ta ett bad och sen sovdags, en tidig kväll med andra ord. Det blev inga inköp idag men imorgon planerar jag däremot att köpa yttligare ett paket med extencions eftersom dom jag har nu inte räcker för mitt tjocka hår. Denna gång lite bättre kvalitet som kommer att gå på 1200:-
Pinsamt att man har gått runt med bara det andra hela tiden...*suck*


Är det bara jag som tänker haka på trenden i sommar med maxiklänningar?
Miranda Kerr gör det snyggt enkelt och vardagssnyggt, love that.
Kanske just den här inte var den finaste, men men ;)

Ciao


Jag är rik!

Nu tar jag mig ner på stan och möter lite folk med mina 1400 kr. I love life!
Ciao

Haha


Kissie my neighbor

Jag fick precis reda på att Kissie bor tvärs över min gata, jag till vänster av den gråa bilen! ;)


Påsk är överskattat

Sweet sweet lördag ;) Myskväll. Shopping i all ära, blev bara LITE skit, haha...Men nu blir det en dusch och sen ska jag sova! Imorgon drar man ut till Lidingö, hahaha. Otroligt va? Verkligen inte min stil, att sova så tidigt.  Jag menar brukar inte typ 7-åringar sova vid den här tiden liksom...

Åh juste vad fick ni i påskägget? eller det låter bättre med påskpresent...
Fick själv pengar, till nya extencions och lite extra för plånboken.


Bloggar imorgon!

Gonatt! ;)



KOLLA RIKTIGT NOGA, SER DET UT SOM JAG BRYR MIG !

RSS 2.0