Äntligen!

Sajten MediaTakeOut.com har fått uppgifter om att Beyoncé och Jay-Z ska bli föräldrar!
Enligt deras källa mår Beyonce bra och kommer att arbeta under hela graviditeten och Jay-Z är överlycklig över att få bli pappa. Beyoncés presstalesman vägrar att kommentera uppgifterna, det är känt sedan innan att Beyoncé och Jay-Z är väldigt förtegna om sitt privatliv.

"Jag vill verkligen ha barn, men jag vet att det är mycket jobb och slit med ett barn. Jag hoppas att allt bara sker naturligt, jag har inte ens haft tid att koppla av på sistone" sade Beyoncé i en intervju med tidningen Allure tidigare i år.

Beyoncé 28 och Jay-Z 40, träffades år 2002 efter ett samarbete b la hitsingeln "Bonnie & Clyde". De gifte sig sex år senare, 2008.


Lyx

Redken produkter är det nya filippa style!  Ca 280 kr/st

Kändisarna, nu och då!

Jag har alltid undrat hur kändisarna såg ut när de gick i skolan. Vem var klassens snygging? Vem var nörden osv. Tog fram lite bilder på några kända ansikten här nedanför , ta en titt och se om du håller med om min personliga "stämpel".







.

Det äcklar mig att vissa personer har mun att säga hemskt elaka saker om personers utseende. ÄCKLAR med stora bokstäver, det sårar mer en vad ni tror. Det kan jag lova. Jag bär fortfatande på saker som jag fått höra för flera år sedan. Det tynger vare dag. Det gör ont, man önskar att det snart går över, men inte. Kanske hänger det med livet ut, vem vet.


Meet me halfway

Tillbaka från kyrkan! *Pust* 
Jag tände ett ljus för ******** och det känndes bra ;) Resten av dagen kommer väl flyta på som vanligt, ska sen träffa Meia  på lunchen. Sen träning, det har blivit som en livsstil. Men ibland så måste man jobba lite för hälsa och för att se bra ut you know.


Att nå sina mål

Hej allihopa! Idag har jag tränat, eller jag ska såklart fortsätta. Varje dag! Ouf, fatta vilken kicking-ass-body jag kommer få ;)  Mitt schema kommer vara så intensivt tills skolan börjar igen efter lovet. Då kanske det fortsätter med 3-4 ggr i veckan? Så ett tips till alla blekfeta människor är att börja röra på sig...



 Ashley Tisdale


Fest/Middag

Nu är jag hemma hos Maja, trevligt värre. Behövde träffa lite nytt folk för en stund
imorgon min underbara älskade skitsnygga kille ♥

Gosh att alla ska vara så känslokalla, host. Inte alls som jag, im inecent *blink* ;) 


We are golden


Ibland...

Att allt har sina perioder har jag lärt mig med tiden. Det är så med allt, speciellt i den här åldern så kan allt ändras på en sekund, bara sådär. Nu känns det kanska jobbigt med just kompisar. Det verkar som man plötsligt förlorar dem en och en. Jag har inte tusentals med kompisar så det känns jobbigt. För att ge ärligheten ett svar så kan jag berätta lite vad jag känner om var och en...
Sara var jag med mycket förut men icke nu längre, saknar! Clara hoppas jag känner förlusten av en vän, som jag gör. Hatice känns det som hon nog aldrig riktigt gillat mig i huvudtaget endå.
Allt går upp och ner hela tiden!
 AND THIS IS YOUR SONG




22:06

Sitter här smått påvärkad av mina egna beslut. Att man inte ska kunna lyckas med något här i livet. Jag flyttar


Pop ate my heart







Vilka kan det vara....

Sitter här och väntar på Clara. Fick hem biljetterna inför konsterten !!! Men vänta nu, det är fyra? Undra vilka de andra kan vara.... ;)
 


100 % non makeup


This is real fashion, a great vision


Press Play



Give it a chance and always listen to the end ....


Crazyfyus


Världens vackraste kvinnor (natrual)



Try to find the light

Om det finns ett liv. Varför tillhör det inte mig?

Hiss eller diss?

 


Tönt

Lovley you!
Har besällt lite kläder från Nelly, tips till er alla är att köpa kläder på internet. Du får något unikt som inte alla andra Gina Tricot tjejer bär runt på. *Suck* 
Plus att om du blir ett fan av Nelly.com på Facebook får du 100 kr!


VARFÖR DETTA ????!!!!!


Lungna gatan

Hej alla!

Trodde verkligen att helgen skulle bli en katastrof, men som tur har man ju sin älskade kusin. Båda dagarna tillbringade vi på stan. Jag köpte en ny skitsnygg skinnjacka, och lite småskit och tröjor. Sen idag drog vi till Nacka forum för att hon också skulle finna sin kärleks jacka. Det gick inte så jättebra, haha ;) Men hon fick den iaf i gamla stan? OMG det va typ en kärring och hennes gubbe som skulle sitta brevid oss på tåget, jag hade suttit med fötterna på sätet. Så när dom skulle sätta sig ner såg kärringen det och flippade ut på CLARA

- Men fy har du suttit och smutsat ner sätet på detta viset?
- ..... *hon flinar för att inte skratta*
- Men gud, nu skrattar hon också. Du borde skämmas istället!
*Går av tåget sen asgarv*




Gör det själv!

Har varit och shoppat med mig själv, jävligt skönt faktiskt. Mycket fortare, kindaa ego ;) Men imorgon blir det röj med kusin Clara! Det klassiska är vad som står på schemat, haha. Måste köpa kläder till mig sjääv, måste! Jag dör allt jag har är bara förjävligt. Vilka lyxproblem man har egentligen, shame on that!



Relese the brand new music video


When the best come out to play

 


O M G


Shit är sjukt laddad inför Lady GaGas konsert i maj. Jag och kusin Clara ska gå. Kanske Beyonce kommer också, hihihihihihohohohohoh *1200% glad*


Stella och Vilda!

Heej nu sitter vi inne i nått datarum och lyssnar på några jävla norrmän som spelar fiol som krattor ;) Imorgon ska vi hem, men vi har ett litet uppdrag att göra det är en kille som vi ska hitta, haha. Han ska få ett nummer och så, hemligt är det så jag säger inget mer fören imorgon. Då over jag hos Clara! <3

RSS 2.0