....

Åh juste glömde att visa upp det jag fick hem från nelly för några dagar sen. Dock var det ju endast skorna som kom och inte alla andra kläder. Det bror säkert på att allt kommer från ett Australenskt märke Rare Fashion. Det ska ju trots allt över andra sidan jordklotet. Men nog om det hahaha...

wtf


AMAZING









Dagen som den är

Nu har vi bara några timmar kvar hemma. Så vi ska nu ut till Åhlens, sola tvätta hår. (+ hämta ut paket från Nelly!) Allt sånt som bara inte passar sig på landet. Det kommer bli super bra!

Och eftersom jag är en sån underbart generös människa så kommer bloggen självklart vara uppdaterad hela sommaren.


Nytt tidningsomslag. Rolling stone


 gaga love

We are just wonderful

Ja ja, inget tycks fungera för mig denna period. Allt suger. Jag ser ful ut. Jag ser skitsnygg ut.
Upp och ner tycks vara det enda som reflekterar "detta". Det är ju pinsamt och erkänna men det är väldigt utseende mässigt och behovet att få köpa.
Vi kan ta igår som exempel;
Köpte hem lite saker igår från nätet. Var seriöst skitnöjd. Men endå efter typ någon timme ville jag tydligen ha mer. Massor verkligen!

                                 
                                       


 Åh mitt liv skulle vara perfekt med dessa skitsnygga skor.
       Men vänta, kommer ju bli typ 185 i dom...
       Ska jag verkligen? Ja absolut, jag är vacker
       och stolt som få. Speciellt för min otroligt
       underbara och avundsvärda längd.

Damn it

Jag hatar att erkänna men vem gör inte det. Dagens största bekännelse är att jag har fått någon slags tjockisnoja. Jag är typ hundafemtiotusen procent säker på att jag på typ fem dagar transformerats på 10 kilo extra...Men seriöst det är väl inte helt omöjligt...?

*Fan nu ska jag för i helvete inte äta mer socker*
*Äter typ godis*
*FAAAAN*
*Tar allt, äter och gråter*

I wonder whats about you

Gokväll apor. Nu sitter jag och väntar på Clara...Jag fyller även ut tiden med att köpa saker på nelly. Det gick på typ 1500 kanske? Vilket jag självklart är värd.
Imorgon drar vi nog hem till stan, det kan behövas. Jag vill fixa massor hemma köpa lite saker på stan, träffa kompisar, sola och så vidare innan det blir midsommar! Det kommer som alltid bli underbart.



Clara, Vendela, Filippa
Oslagbart

Oshoo

Hahahaha jag orkar seriöst inte berätta allt från igår, det är bara för mycket på ett asbra sätt.


ÅÅÅSSSUUUM


Good music make good mood


Ibland är det underhållande

Well well, snart kommer en del av min feta släkt över...WTF...?! Sen när tycker jag att sånt här är kul. Är inte så förtjust av att träffa föräldrarnas föräldrar. Skulle absolut ALDRIG falla mig in att ens ha tanken på att åka utomlands med ett russin. Jag tror faktiskt att om man umgås förmycket med dem blir man tråkig...
Men nu ska jag inte klaga på dem äldre, dom har ju inte så himla lång tid kvar här endå. Sätt ett leende på läpparna och försök överleva.

Varför snackar jag om detta? Hahaha det kommer ju endå inga russin. Kusiner är det däremot,  vilket bara är underbart!

Very soon

Jag håller på med en ny blogg, det är därför uppdatreringen suger här just nu :)
Håll ut, snart kommer det bli bättre mina vänner, väldigt snart



Idag har jag varit på stan, köpte massor inför sommaren.
Jeans jacka tröjor shorts och så vidare, bla bla bla
Vem bryr sig? Jag gör

Fucking awesome!


Dream baby dream

Whoho, min mage och benen är jätte bruna nu. Senare testade jag airbrush effect på solariet. Var iförsej ganska dyrt 75 kr för 10 minuter. Men way much better. Kanske det blir shorts till nästa vecka? ;)


Solarie invigning

Så där! Nu har jag precis kommit hem. Varit med Sara uppe på blue box solarium. Fan va nice! Superfräscht och enkelt (när man äntligen förstod hur det skulle gå till, haha) Jag funderar på att dra upp en gång till ikväll, men då behövs det sol skydd i fejjan, jag blev ganska rosa i ansiktet...

RSS 2.0