.


Långt inlägg imorgon

Hej alla! Nu blir det ett snabbt inlägg eftersom jag ska bada. Bara några dagar kvar, försöker överleva. Det är svårt eftersom vissa personer är bara förjävliga just nu. *Suck* Don't mess with me bitches


Sunday

Hej på er!
Kollat runt på olika modesidor och börjat tänkta lite.
Fyfan varför ser alla ut lika dant. Det finns otroliga kreakttioner och ingen använder det. Det är bara de jävla uggsen och fjällröven jackor som diggas av tjejer nu förtiden, jag äcklas av er.

Här är ett video klipp från Tyra Banks show. Det handlar om en tjej och en kille som är 15 och 18, båda är redo att bilda familj. Hon har till och med tagit tabletter för att bli med barn osv. Helt sjukt
Jag tycker verkligen att alla klipp från Tyra Banks show är otroligt sevärda och ibland roliga!


( I andra delen kommer hennes idiot kille )

 


Äntligen!

Dator är tilbaka detsamma mitt liv ;) Så nu ska jag fortsätta att blogga dagligen.

Sleepovaa

Sover hos Clara H, bloggar imrn ;*

Drar ut!

Hej alla! Har varit hemma ett tag nu och tror jag ska dra upp till Fridhemsplan, några ärenden att fixa. Plus att jag fan ska ha godis till plugget som väntar hemma senare, prov imorgon. Skitsamma, inte för att jag fattar ett skit. Men det gör väl ingen i Spanskagruppen endå? Haha. Men när jag kommer hem, så kanske kanske lägger jag upp en videoblogg och en annan video som jag gjorde igår ;)


Puss



Allt blev fel imorse

Försov mig imorse till typ 10:00? Så nu är jag färdig ochså. Ska upp till gympa i Fridhemsskolan som börjar klockan 12...Irriterad och trött, men tur att man har vanlijlatte hemma ;)

Visst är jag så söt ;)


RSS 2.0