En tankeställare

Har ni någonsin älskat och hatat någon sammtidigt? Ena stunden känner man kanske att denna person verkligen är underbar och ens egen. Nästa dag vill man aldrig se, kommunicera eller i huvudtaget veta av denna person.  Äkta kärlek är något som alltid drar till sig varenda människa. Vilken situation man än hamnar i.

Men hur vet jag att denna person är bra för mig?
Ja, det kan vara lite svårt att veta. Om du någonsin har blivit sårad av denna person, fundera över om det var med avsikt. Eller om han verkligen är medveten om vad han gör. Kan du lita på honom till 100? Klarar du av att se honom hålla om/lägga en arm över någon annan utan att känna ett litet hat innuti dig? Är denna person verkligen värd dig?
Om du känner att nej platsar som ett bra svar på någon av dessa frågor, är det bästa att låta honom gå.
Lita på mig, kärleken kommer att ta sönder dig en vacker dag. Det vet jag av personliga upplevelser.

Lyssna på:
Love the way you lie - För osäkerhet
Taking back my love - För ångersamhet
You belong with me - För att få någon att älska dig
Riding solo - När du släppt alla kärleksproblem och bröjat leva lite på nytt

Varför är jag så nyfiken?

Alla är vi nyfikna på varandra. Speciellt nu i tonåren har jag märkt. Man vill veta vad kompisarna har gjort. Vilka som har strulat. Vilka vissa personer gillar o.s.v. Jag kan börja med att säga att jag bara har varit kär en gång. Det var kanske ett år sedan eller något. Så min erfarenhet är stor när det kommer till äkta äkta äkta kärlek. Och sen det dära med oskulden. Ni alla ska veta att oskulden är något fint. I mina öron i allafall. Så snälla förhasta er ej! Och framförallt inte med att kyssa folk hit och dit. Fan vad jag hatar det! Det är bara smaklöst och kommer att förstöra den dära speciella kännslan när du kanske kysser någon du verkligen älskar.

Lyssna på;
Adore you - För äkta kärlek och för att få någon äkta tillbaka
Misery Buisness - När du äntligen har fått någon och det känns jävligt bra
I dont belive you - När du hatar någons lögner och att personen inte ser din värdefullhet


PS, SKRIV GÄRNA FRÅGOR, JAG ÄLSKAR ATT SVARA.







Tisdag!

Ännu en tråkig dag hemma. Vet inte varför jag inte är på prao.
Men denna vecka kan jag ju göra saker som jag inte hinner med på vardagen när man har läxor, im a free bitch.
Har till exempel skapat en ny blogg (det tog några timmar), eftersom jag inte vill ha vänners föräldrar (!) och andra jävla vuxna inne på min blogg. Självklart ska ALLA NI ANDRA få ta del av den så snart jag är klar! Och även för att bli av med min pinsamma header....hehe.

Jag är en shopaholic ibland. Denna gången blev det ännu en rutig skjorta i lite större modell. Ska dock klippa av den så att den blir rak och att både baksidan och framsidan blir jämnlånga. Perfekt till vanliga tights och converse. Gosh vad snyggt det är!


Love


VIKTIGT

DETTA ÄR MIN BLOGG OCH MINA ÅSIKTER. DENNA BLOGG ÄR ABSOLUT INTE TILLÄMPAD FÖR ALLA. NI VET VILKA NI ÄR SOM INTE SKA LÄSA MIN BLOGG. SÅ SLUTA, SPECIELLT ALLA SOM ÄR SLÄKT ! JAG PALLAR FAN INTE HA NÅGOT LÅS HÄR LÄNGRE.
SÅ ALLA SOM ÄR BLODSBAND MED MIG KAN TA OCH HITTA EN ANNAN BLOGG ATT LÄSA, TACK!!!!


Tröttsamt

Kära bloggläsare, idag ska jag bara hemmaluffa. Springer runt i underkäder, surfar på och äter ;)
Som vissa av er vet så har våran klass två prao veckor nu. Har inte riktigt hittat något som faller mig i smaken, än så länge. Tanken på att bara gå runt och titta på hur folk jobbar får mig att somna, har mycket hällre vanliga skoldagar.
Aja dagens höjdpunkt är väl endå att jag har nätshoppat lite på Nelly...


Röj

Fett sjukt

Yesterday is gone

När man har kämpat som en jävla häst för att få ha kul en Fredags kväll har man stora förväntningar. Det kan jag lova. Som igår tillexempel;

Först typ vid tio (har ingen koll på tiden alls) så träffade jag typ sara och sofia som picka up mig vid bussen och så drog vi ner i Mattiaskällare  där det var typ Sofia W, Ellen, Nellie, Jacob, Anna. Vi skulle då vänta på alla de andra som fått vissas förtroende och pengar för att de skulle köpa vodka, haha. De idioterna var borta säkert i 3 timmar. Alla försökte ringa. Under tiden hade det kommit 2 "fulla" blondiner + deras två jättesnälla kompisar.å jävla pinsamma ni är. Slampiga och sa att dom hade druckit en varsinn cider. Okej för det första, ni måste vara de första i hela världshistorien som blir "packade" på EN cider. Tyckte väldigt synd om deras två jättesöta kompisar som hade ansvar för dem båda.  Okej nog om det. 
Vi hade bara väldigt tråkigt...
Dom kom många timmar senare tillbaka tomhänta. Lurade på 800.
 

Lögner kröp fram
Hjärtan krossades
Livet är hårt



Kort inlägg

Är inne in datasalen. Ska skriva nått shit...

2044; Lördags ångest

Galen kväll igår? Japp?!
Tände någon på en papperskorg? Jaa då
Spräckde någon en glasruta? Absolut
Ringde denna kriminella jävel och anmälde händelsen själv sedan? Självklart, HAHAHA
 

Hahah, hmm. Ja det var en galet sjuk kväll igår, vill inte gå in på detaljer. Men det blev kanske lite för mycket, men sånt gillas ju, maybe. Kul att endå träffa lite nytt folk, bland annat Rebecka från gamla klassen som jag inte sett på typ 2-3 år.

Vet inte om jag orkar dra ut ikäll igen däremot...är osäker.

Love


Sjukt stolt!! Älskar dig <3<3<3

Hej glömde ta upp att älskade Gaga tog hem 18 nomineringar och 7 priser igår på Mtv Music Award, eller VMA som det också kallas. Här kommer några härliga bilder!

Hemskt väder..

Babys, jag har inget speciellt för mig just nu. På morgonen var jag hos doktorn och kollade mina luftvägar och andningskapaciet. Fick precept på någon random medicin och bått luftrörsvidgande spray (?) Det var kanske lunginflamation. Hmm.., lite senare gick jag endå till skolan för fotograferingen...Töntig som jag är tycker jag att det är tråkigt att inte vara med, haha. Tror att det är för att jag ALDRIG har blivit bra på ett sånt foto.( Eller joo... i förskolan möjligtvis. )

Nu ska jag upp till Västermalmsgallerian för att köpa några saker på Gina.





Hahahaha bästa


Preparing for the snow

Kollar just nu på vinster jackor. Är osäker vad jag ska ha. Min Canda Goose som knappt är använd, hmm. Vill byta till en mindre storlek, den är för stoor. Och dyr, 6500:- ?
Om jag lyckas byta så är det hallelujah, annars satsar jag på en fjällräven Greenland. Dom är faktiskt inte överdrivet dyra heller. + att det är så sjukt snyggt och inne med militärgrönt! haha..


Love


Gaga male photoshoot



Sick of lonlyness baby, but only for the moment

Ouf, mina andningsfunktioner verkar ha tagit ledigt. Sitter och sniffar tigerbalsam, en riktigt bra hemmakur som faktiskt fungerar. Idag har jag inte gjort något alls, wich drive me crazy. Lyssnat på en konsert från Rålis från mitt fönster som röjt hela dagen lång. Sjukt duktiga och körde bara klassiker som t.ex Sweet child of mine, La grange och thin lissys Jailbreak. Sånt gillar vi!

Nu ska det tvättas hår.
Love



Facelook bitch

Peuw vilken (dryg) dag..
Började som alltid med stress. Förstår mig inte på dom som sitter och ler klockan 8 på morgonen när man själv kommer springande, herregud. Vad går ni på för piller egentligen.
Juste, våran klass fick äran att släpa oss till grönan idag, plus typ en miljard asjobbiga människor. Blev inte så mycket åk, lyckades endå åka frittfall. Känner mig skitcool. Nu alltså, väl där uppe höll jag på att dö, haha.

Ska fixa mat och glo på idol! Love


Gammalt är gött.. Snook, Veronica Maggio, Kristian Anttila


Senaste (väldigt vita) inköpen





Love

Hmm..

Ibland är livet svårt, ibland inte. Det går verkligen upp och ner för oss alla hela tiden. Väldigt förvirrande kan man tycka. Dom här tonåren är nog den mest händelserika tiden/åren som tillhör livet. Man vill testa nya saker som verkar spännande. Röka, kröka, testa utmanade kläder, vara onödigt kaxig, testa nya stilar, själa, strula runt, bråka och vara bitch, gå på fester m.m.

Jag är ingen ängel.
Men varför har jag gjort allt detta? Jo för att släppa loss min nyfikenhet.


RSS 2.0