Day and night

Nu är nya bloggen uppe! BITCHES WHO DESTROIED MY BLOG FUCK YOU!!""


No one knows

Who are you? Du är inte perfekt i mina ögon. Visst är du söt men inte perfekt. Och alla dessa saker jag hatar med dig. Hatar att hata dem. Hora. Want you to disappear. Försvinna från jordelivet för en stund. Och sedan inse att du inte är så cool som du tror. Once you are sugar, and later a bitch.


Right n0w

Hum, ska färga håret som blivit blekt av solen. Ska bli snyggt

Okej..(alla över 30 år)

Ja nu är det såhär. Jag är som sagt mycket bättre på att uttrycka mig genom att skriva. När jag startade min första blogg för kanske 2 år sedan, var det med syfte att mina vänner skulle få ta del av vad jag har för mig. (Observera: VÄNNER) Alltså det man kanske inte hinner snacka om vanligtvis. Och jag kan fan säga er att det är precis likadant nu!
För ett litet tag sedan skrev jag att liknande inlägg, fast då lite mer "aggresivt". Orkar inte det nu, orkar inte vara arg...eller slösa onödig energi. När jag väl gillar att blogga är det verkligen underbart. Det är här, som är det enda stället jag kan skriva PRECIS VAD JAG VILL och BARA DET JAG VILL. Det är det som jag kan göra.Men det behöver inte betyda att rätt presoner läser. Oh nej, det är precis derför jag tar mig tid att skriva detta till er. Eftersom ni har förstört kännslan av friheten att ens känna att det här 100% min blogg. Det är helt tack vare er.
Men jag äslskar verkligen att dom som jag vill ska läsa, har läst och följt. Det är det jag ville. Dessa onödiga släktingar (som jag skriver detta till), jag älskar er. Men det behöver inte betyda att ni ska kontakta min mamma eller något sådant när ni ser något jag skrivit som ni tycker är "allvarligt" dvs; att jag svär? Haha ja, herregud. Jordens undergång eller vad...? Patetiskt.

Om några dagar kommer min nya blogg vara aktiv, dvs att jag aldrig någonsin kommer skriva ett enda ord här igen.

Tack för att ni förstörde.


At applestore

Tjaa, sitter inne pa en applestore i Miami. Det kanske blir en Ipad till mig. Som sagt sa tycker jag inte att det ar kul har alls. Shoppingen forgyller min dag... Update Later

RSS 2.0